terrorize.dk [home] [911] [misc] [weblog] [nyhedsarkiv] [links] [updates] [contact] terrorize.dk

Demolition of WTC-2 - Rare view from north

[<< first]  [< previous]  [index]  [next >]  [last >>]


Video: 911.wtc.2.demolition.north.street.avi -- 352 x 240 pixels, 30 fps, 0m05s, 940KB
DivX 5.2.1
Video: 911.wtc.2.demolition.north.street.enl.slow.wmv -- 320 x 240 pixels, 1 fps, 2m40s, 666KB

En helt isoleret eksplosion ses et stykke under demoleringspunktet. På både nord- og sydfacaden er området ellers helt umærket af den disintegrerende bygning.
Til sammenligning kan denne video ses - 911.wtc.2.demolition.northeast.8.enl.slow.wmv.
 
Disse eksplosioner er meget synlige og ses i stort set alle klip fra lignende vinkel. Disse eksplosioner er dog knap så isoleret, men er påfaldende kraftige.
Efter disse eksplosioner "passeres" ændrer demoleringen karakter og går fra at være fortrinsvis vertikal til horisontal.
I billedet til højre som er fra denne video, ses både de omtalte eksplosioner samt en isoleret eksplosion langt under demoleringspunktet (en "lille" hvid røgsky). Billedet viser også at den isolerede eksplosion som ses et godt stykke under demoleringspunktet, starter samtidig med det vertikale karakterskift.
Se også gerne - Demolition of WTC-2 - Fairbanks - hvor eksplosionerne ses nedefra. I nærværende video bliver denne eksplosion først senere rigtig tydelig.
 
Selv på denne afstand kan flyvende stålbjælker ses - siger lidt om bjælkernes størrelse, og ikke mindst deres vægt. Stålbjælken er kun synlig i ca. 5 frames og siger også lidt om den fart den har på.
I Fairbanks klippet - Demolition of WTC-2 - Fairbanks - er det tydeligt at se, at efter ovenstående eksplosioner, tager demoleringen ekstra fart på, og stålbjælker og pulveriseret beton, står ud i gennem den i forvejen tunge demolerings-sky/bølge i stride stråler. Om den omtalte bjælke lige er den mørke genstand ca. midt i billedet til højre er svært at bedømme.
 
Der ses to tydeligt isolerede eksplosioner på både nord og østfacaden. Begge startede som før omtalt tidligere, men i dette klip er de meget synlige på dette tidspunkt.
Billedet til højre er fra endnu en video - wtc-2_demolition_waves.mpg - filmet nedefra foden af WTC. Her er det primært eksplosionen på nordsiden der er synlig.
 
Af flere ting ses der her tydelig kraftig røg fra omkring pladsen i WTC-komplekset. Og en hel del tyder på at denne røg stammer fra eksplosioner mellem gadeplanet og WTC-2s fundament. Se gerne Demolition of WTC-2 - Another super smoking gun.
Og hør også gerne hvad denne journalist fortæller om sine omlevelser, om hvad der må være relateret til denne begivenhed - 911.wtc.2.demolition.witness.wmv.
 
Nedfaldent materiale falder langsommere end tårnet styrter i grus. Endnu et tegn på en kontrollereret demolering.
Man kan følge materiale over adskillige frames, og afstanden mellem materiale og mest fremskredne demoleringspunkt bliver kortere og kortere, og materialet ser allerede ud til at blive indhentet i frame 112. Og kameravinklen får det tilmed til at se ud som om afstanden er større.
Mere om dette på et senere tidspunkt ...

Video: 911.wtc.2.demolition.north.crosswalk.mpg -- 352 x 240 pixels, 30 fps, 0m13s, 2.305KB
Desværre dækker skærmplastret en del gode detaljer, men alligevel ...

Resized 200%, 10 fps, .gif
Ved underkanten af billedet ses flere tydelige horisontale eksplosioner. Bemærk også at demoleringen holder en lille pause, mens skyerne vokser udad.
Resized 200%, 10 fps, .gif
Igen i underkanten af billedet. Denne gang lidt sværere at se, men under betontæppet ses først et kort glimt (detonation) efterfulgt af først en derefter en anden (kun den øverste del) horisontal eksplosionssky.

Video: 911.wtc.2.demolition.north.10.wmv -- 320 x 240 pixels, 30 fps, 0m15s, 193KB
Video: 911.wtc.2.demolition.north.10.enl.slow.wmv -- 320 x 240 pixels, 5 fps, 0m28s, 340KB

Samtidig med den pulveriserede beton begynder at stå vandret ud fra tårnet, ses igen en tydelig isoleret eksplosion længere nede på facaden (i bunden af billedet). Denne eksplosion ses også i andre sekvenser, men kontrasten her er udmærket.

[<< first]  [< previous]  [index]  [next >]  [last >>]