Kevin Ryan about the official reports “explaining” the WTC-collapses

February 12th, 2007Kevin Ryan exposes the deception and cover-up behind the NIST, FEMA, ASCE and other officials reports concerning the total collapse of the … all » Twin Towers and WTC 7. A scientific analysis of the official reports which do not only seem to be biased but also totally contradict the wide-spreaded opinion of “Pancakes” and “Steel-melting-Fires”.

The Underlying Politics of 9/11

January 15th, 2007

“An excerpt from a Ralph Schoenman speech on the false flag aspects of the events of September 11, 2001.”

By Another Day in the Empire

Oil, Smoke & Mirrors

January 7th, 2007

Ronan Doyle

49 min 42 sec - Oct 5, 2006

from: www.OilSmokeAndMirrors.com

The Circus War - Cirkus Krigen

October 30th, 2006

En videodokumentar om Justitsminister Lene Espersens politistats-realisering af et nul-tolerance samfund.

Tak til www.balther.dk.

Speaking Out

October 28th, 2006
Former NYPD Officer Craig Bartmer was a 9/11 First Responder and a committed worker at Ground Zero. He, like many others who worked to clean Ground Zero, has developed respiratory illnesses as a result of the toxic dust inhaled at the site. Also like many others who were physically affected by the attacks, Craig Bartmer is now combating Post Traumatic Stress Disorder. In this interview he details his eyewitness account of the collapse of World Trade Centre Building 7. He also speaks out against the official 9/11 story, the lies told by the EPA about the air quality at Ground Zero and the critical need for a fresh independent investigation into the 9/11 attacks.

Flight 93 Photo slideshow (and more)

October 16th, 2006


Belowgroundsurface.org

Systemkritiker skudt i Moskva

October 8th, 2006

06100716463.gif

Ja, det ligner unægteligt en politisk likvidering. Anna Politkovskaja var en konstant torn i øjet på Putin. Og så omtales der to begivenheder der mere end ligner statsterrorisme, som vi kender den fra 11. september. Kritikerne står da også i kø for at pudse deres glorie i det russiske komplot.

06100815582.gif

Kunsten er tilsyneladende at kritisere de russiske myndigheder nok til at tilfredsstille sin egen befolkning, og så ikke at presse russerne unødvendigt, for den ene har ikke noget at lade den høre. Den menige russer derimod, kender propagandaens sande ansigt. Hvor Vestens ledere træder i et med Putins mytedannelser eksempelvis omkring Beslan, er der ikke rigtig nogen internt der tror på de russiske forklaringer.

06083014372.gif

I nedenstående interview med Poul F. Hansen, kan man da også høre hans undren over slagets gang i Beslan (og mordene i operaen), to begivenheder Anna Politkovskaja havde sin næse i. Og det var nok ikke nogen tilfældighed hun blev forgiftet på vej til Beslan. Måske Putin har gang i noget stort der skal holde ham ved magten (i modstrid med forfatningen), som ikke tåler nysgerrige journalister?
05.12.01.politiken.politikere.lægger.røgslør.over.beslan.rapport.gif Og der er særdeles mange mystiske forhold omkring Beslan. Til venstre er der lidt at tænke over i en artikel fra Politiken:

Politikere lægger røgslør over Beslan rapport

I nedenstående CNN klip kan man ane, hvordan militæret efter to dages planlægning, er i gang med en total iscenesat “kaotisk befrielse”. Man forstår ikke rigtig hvad det er soldaterne er bange for. Nogle kravler nærmest mens andre står stille og roligt. Russiske snigskytter ville med lethed kunne dække de soldater …Selv kameramanden fanger billederne af hvad der ligner en terrorist der tager sin maske af, mens militærets snigskytterne tager sig en middagslur. Og den militære jernring omkring skolen opløses tilsyneladende og terroristerne smutter ubemærket væk, mens militæret sprænger huller i skolen og børnene.


For at terroristerne overhovedet kunne lykkes med en så håbløs aktion som gidselaffæren virkelig var, måtte de, som alle andre, naturligvis have hjælp af militæret.

Flere nyheder omkring Beslan her: Beslan news index

Lidt mere om Putins 11. september manøvrer: Iscenesat terrorisme i Rusland

EU-telefoner aflyttet i årevis

October 8th, 2006

Navnlig USAs aflytning af alt og alle, synes at være accepteret af både EU og FN. Ihvertfald har adskillige sager aldrig fået nogen konsekvenser, hvilket man burde bekymre sig meget om.
Op til Irak-krigen blev USA (og Storbritannien) afsløret i at stå bag aflytning af nøgle personer og delegationer i FN. Også FN i Geneve har haft en omfattende sag om spionage.
Echelon, der har bevæget sig fra at være en konspirationsteori til et faktum, aflytter i massivt omfang alt og alle, hvilket EU har erkendt og (forsøgt) at tage forholdsregler imod.

En rigtig stor aflytningsskandale blev afsløret i Bruxelles, rettet mod flere delegationer med USA som den eneste seriøse ophavsmand:

Onsdag 19. marts 2003, 6.30

Af Jesper Larsen, Ole Bang Nielsen

Skandale: Frankrig og Tyskland er sammen med en stribe andre medlemslande tilsyneladende blevet aflyttet i årevis i EUs Ministerrådsbygning i Bruxelles - formentlig af en ukendt efterretningstjeneste. Derimod har der ikke været nogen skjulte mikrofoner i det danske delegationslokale.

BRUXELLES - Fundet af avanceret aflytningsudstyr i de franske og tyske delegationslokaler i EUs marmorbelagte mødebygning Justus Lipsius rystede i går ikke bare Bruxelles, men også diplomater og politikere i de øvrige europæiske hovedstæder. Meget tyder således på, at Frankrig og Tyskland - muligvis også en stribe andre medlemslande - har fået aflyttet telefonerne systematisk fra midten af 1990erne, hvor den nye Ministerrådsbygning blev taget i brug, og helt frem til i dag.
Den skandaløse opdagelse blev gjort af EUs interne sikkerhedstjeneste under et rutinetjek 28. februar i år - samme telefoncentral er desuden forbundet med de britiske, spanske, italienske og østrigske delegationslokaler, men her er der endnu ikke fundet avanceret udstyr eller beviser for aflytning. Først efter, at den franske avis Le Figaro i går afslørede fundet, blev de øvrige medlemslande - og herunder Danmark - orienteret. De involverede lande havde dog fået besked og var blandt andet blevet opfordret til ikke at sige noget kontroversielt i telefonerne. »Der er tale om meget sofistikeret aflytningsudstyr - har vi fået forklaret - som kun efterretningstjenester menes i stand til at installere,« sagde Sveriges EU-ambassadør Sven-Olaf Pettersson efterfølgende og bekræftede, at aflytningssystemerne ifølge sikkerhedstjenesten sandsynligvis er installeret tilbage i 1995 lige før indvielsen af Justus Lipsius.

USA i søgelyset
Afsløringen kommer på et tidspunkt, hvor EU i forvejen er splittet som aldrig før med udsigten til en krig i Irak. Le Figaro tøver da heller ikke med at give USA skylden for aflytningen - ikke mindst efter at Washington Post for nylig kunne berette, at den amerikanske efterretningstjeneste havde aflyttet adskillige FN-delegationer i hovedkvarteret i New York i kampen for støtte til en krigsresolution. Men det blev straks afvist.
»Vi ved ikke, hvem der var i den anden ende af linjen. Og hvem der har draget fordel af aflytningen, vi er nu i gang med en undersøgelse af sagen,« sagde EU-talsmand Dominique-George Maaro. »Vi ved heller ikke i øjeblikket, hvor stor skade der er sket. Undersøgelsen vil finde sted sammen med efterretningstjenesterne i de berørte lande.«

Skærpet overvågning
EUs sikkerhedstjeneste har skærpet overvågningen op til et EU-topmøde i dag og i morgen i Justus Lipsius. Den kun otte år gamle bygning har længe haft ry for at være hullet som en emmenthaler-ost, når det gælder sikkerhed, selv om den bliver brugt til ministerrådsmøder og topmøder og huser Ministerrådets sekretariat med godt 3.000 ansatte. Da EU i 2000 tog fat på at opbygge en militær rolle, blev der da også indrettet en ny og langt mere sikker kontorbygning for de officerer og embedsmænd, der blandt andet arbejder med opbygningen af den europæiske udrykningshær på 60.000 mand. Der var i går ingen tegn på, at aflytningen også har omfattet denne bygning. På samme måde fik Danmarks EU-ambassadør forsikringer om, at der heller ikke har være skjulte mikrofoner i det danske delegationslokale.

Fælles for skandalerne er, at det som regel bliver ved (den meget bestyrkede) mistanke. For når det kommer til USA og spionage, er der tilsyneladende frit spil. Senest er det blevet afsløret, hvordan USA overvåger stort set alle pengetransaktioner til stor bekymring for bl.a. Finanstilsynet.
Selv på de indre linjer blev det fornyligt afsløret, hvordan Bush og NSA har aflyttet helt almindelige amerikanske borgere - også uden dommerkendelser - i et gigantisk aflytningsprogram iscenesat allerede før 11. september og i modstrid mod gældende lov. Herunder et mere humoristisk indslag om skandalen.


EU selv lader dog ikke Echelon, NSA og lignende stå alene og erklærede allerede for to år siden, at de nu selv ville tage aktive skridt mod en mere stasi-agtig tilstand i forståelsen af sine borgere. Og overvågningen synes at være komme fra alle fronter som fx. Google.


Der synes ikke at være nogen grænser for den overvågning vores egen regering, EU og USA lader vælte ind over os, mod både virksomheder som almindelige borgere, om det er på eget initiativ eller påtvunget gennem USAs spionprogrammer. Og det ser kun ud til overvågning og spionage vil være tiltagende … for vores egen sikkerheds skyld.

Flight 11 - and some witnesses

October 7th, 2006

En lille fortsættelse af Another plane - and some magic fuel

Her er et par vidner til til det første anslag.

Først en pilot som der refereres til som vidne til det første fly. Desværre får vi ikke at vide, hvor piloten befandt sig, omvendt er det et vidneudsagn fra en fagmand.

911.wtc.1.hit.witness.pilot.jpg


According to the pilot we had on a few minutes ago - he said that it appeared to be a smaller jet, business type of jet …
Lindy Clarke (?) lyder ikke som om hun så en Boieng 767 flyve ind i WTC-1.

911.wtc.1.hit.witness.lindy.clarke.jpg


I belive it was a passenger jet. It was relatively large, I mean it wasn’t the size of a jet … but … ehhh … it was not a small prop plane.
Mary Cozza mener rimelig sikkert, at hun også så noget andet end en Boeing 767.

911.wtc.1.hit.witness.mary.cozza


Mary Cozza: Not a big plane like an airliner, not a tiny propella plane neither - small … small jet plane.
Et andet vidne, som dog er lidt mere uklar. (Prøver at sætte nogle lidt mere engelsk kyndige på sagen).

911.wtc.1.hit.witness.jane.derenowski.jpg


Jane Derenowski: It wasn’t a Sesna or anything like that [… something plane] a midsize plane.
Den sidste i denne omgang så tilsyneladende ingen af flyene, men var tæt på at blive ramt af et dæk fra et af flyene - givet vist efter det første anslag.
Der bliver også talt lidt om eksplosioner. To på hinanden følgende eksplosioner. Det lyder ikke helt klart, men det formodes at være i forbindelse med det andet anslag.


Flere klip synes at følge meget snart … forhåbentlig med lidt mere kød på : )

Mainstream Media Silently Screams for New 9/11 Investigation

October 6th, 2006Hmmmm